“Niets dan positieve ervaringen met Saskia! Echt een topdocent.”
Anoniem, Kroatisch 6 (Academisch Talencentrum, 2023)

“Hele goede docent. motiverend en goed voorbereid.”
Anoniem, Kroatisch 6 (Academisch Talencentrum, 2023)

“De verbinding tussen de ‚echte’ elementen (het nationaal park, fiets huren, terras) en de benodigde vocabulaire. Ook de bijbehorende grammatica werd heel helder en begrijpelijk uitgelegd.”
L.K. – Vakantiecursus Kroatisch (2022)

“Deze cursus is ideaal om thuis Kroatisch te leren. Saskia is superenthousiast: brengt afwisseling in de lessen en neemt echt de tijd voor de grammatica. Je merkt serieus verbetering na de cursus!”
M.v.d.L – Kroatisch 3 (2022)

“Ik ben helemaal verliefd op de taal aan het worden😁 dank daarvoor!”
L.d.B. – Kroatisch 3 (2022)

“Eerder volgde ik al meerdere cursussen Kroatisch van verschillende Kroatische docenten. Omdat Saskia vanuit haar Nederlandstalige achtergrond het Kroatisch benadert, is de grammatica eenvoudiger en sneller te leren. Bij de lessen worden ook de Kroatische cultuur en de muziek niet vergeten. Dat zijn leuke afwisselingen. Saskia geeft zeer professioneel les en weet de stof goed over te brengen aan de hand van een prettig lesboek.”
D.P. – Kroatisch 3 (2022)

“Na een goede ervaring met eerdere cursussen van Saskia, schreef ik mij in voor de (vervolg-) beginnerscursus Kroatisch 2. De wekelijkse cursus kan ik gemakkelijk online volgen, dat scheelt reistijd. Saskia legt alles duidelijk en geduldig uit en laat je goed (met andere cursisten) oefenen. Saskia deelt ook interessante Kroatische wetenswaardigheden en vakantietips. Bij de cursus wordt overigens toegewerkt naar een eindtoets, zodat je weet wat je hebt geleerd. Kortom, ik kijk iedere week met veel plezier uit naar een nieuwe les!”
R.W. – Kroatisch voor beginners 2 (2022)

“Saskia, je bent een topdocent! De lessen zijn leerzaam en ik ben heel tevreden over de manier waarop je lesgeeft: je bent enthousiast, weet ongelooflijk veel (en als je het niet weet zoek je het op/uit), hebt dynamische lessen opgesteld en deelt ook jouw persoonlijke verhalen wat het levendig maakt. Je denkt mee, durft los te laten en mee te bewegen als het moet. Als ik een cijfer zou moeten geven: 9!”
Sa.S. – Kroatisch voor beginners 2 (2022)

“Ik vond het een superleuke uitdaging!”
Sy.S. – Kroatisch voor beginners 2 (2022)

“Ik vond het heel erg leuk. […] Hvala”
B.K. – Kroatisch voor kinderen (2022)

“Het groepje waar ik in zat, was echt geweldig. Leuke gezellige mensen. Saskia geeft goed uitleg en haalt alles uit de kast om je te helpen en uit te leggen. De les is heel divers. Leren spreken en hoe je het uitspreekt, filmpjes bekijken en goed luisteren, opdrachten maken, op spelende wijs dingen leren. Een ieder die of de basis wil leren van de Kroatische taal, vakantiecursus of juist wanneer je al iets kent […] raad ik jullie Saskia aan. Ik verheug me nu al om na de vakantie verder te gaan met de cursus. :-)”
R.K. – Kroatisch voor beginners 2 (2022)

“Koester Saskia, zij doceert op hoog niveau en weet het ook nog een leuk te houden! [… Ze] zorgt er ook voor dat in de cursus aandacht is voor afwisseling door bijvoorbeeld leuke filmpjes te delen, grappige quizzen te maken, songteksten mee door te nemen en nog veel meer.”
Anoniem, Kroatisch 3 (Academisch Talencentrum, 2021)